11 september 2021
16:00

Stuvsta FF

Referat: Norsborg FC - Stuvsta FF

Vi förstod innan att det här skulle bli en tuff match pga tidigare resultat i serien. Det var många av våra spelare som var nervösa innan matchen vilket kan ha påverkat oss då vi inte alls kommer upp i vår normala nivå. Motståndarna lyckas göra ett tidigt ledningsmål på en frispark. Aggressivt spelande motståndare (flertalet gula kort delades ut av domaren till Norsborg) gör oss störda och gör att vi har svårt att behålla lugnet och få till vårt normalt sett bra passningsspel. Vi blir upprörda och lägger för mycket energi på motståndarna och domaren. Vi saknar våra fina spelvändningar och passningsspel efter marken. Istället för att ha en bra rörelse så blir det mest svåra bollar. Norsborg lyckas göra ett till mål strax innan första halvlek är slut.
Vi pratar om situationen i halvtid, bestämmer att vi behöver lugna ner spelet. Vi lyckas bättre i andra halvlek som slutar 0-0. Vi har några chanser att reducera men lyckas inte denna dag.
Vi tackar våra motståndare och domaren för matchen, och som alltid - massor av kärlek till vår underbara publik! <3